De snygga detaljerna som lyfter ditt badrum

Våra badrum och toaletter är utan tvekan bland de viktigaste rummen vi har i vår bostad. Det finns mycket som du kan göra för att lyfta ditt badrum, ge det en ansiktslyftning och lite mer personlighet. Alla badrum behöver inte se likadana ut.

Våra badrum

Ett fungerande badrum är en nödvändighet för att våra liv ska fungera. Det är också trevligt att vakna på morgonen och få gå till ett badrum som vi verkligen trivs i. Mjuk matta eller golvvärme. Sköna rena handdukar att torka oss med. Gärna också snygga detaljer. Allt detta låter skönt men emellanåt behövs badrummen dock renoveras. Genom att renovera ditt badrum kommer du både att trivas bättre i det, öka bostadens värde och lättare kunna hålla rent. Det är viktigt att badrum och toaletter är lättstädade och rena. Om du just nu håller på att renovera och fixa ditt badrum, så hittar du toaletter och blandare från Gustavsberg hos Byggmax, och självklart allt annat som du behöver till ditt badrum som duschar och handdukstorkar.

Vackra kranar

Det finns kranar och så finns det kranar. Om du vill göra något extra i ditt badrum, men samtidigt behålla en mycket stilren och ”vitkaklad” känsla, då kan du köpa lite finare kranar. En lite högre och välvd kran med stilren gulddekor kan vara den lilla detaljen i ditt badrum som ger det personlighet.

Snygga möbler

Om du har ett lite större badrum kan du ställa in en vacker gammal fåtölj eller schäslong där. Förslagsvis köper du en begagnad möbel på loppis, då ångan och vattnet i badrummet kan inverka på både tyg och stoppning. Det passar också att ha ett litet bord att ställa mellan badkaret och fåtöljen. Då har du ett bord till din kaffekopp, både när du badar när du behöver lite egentid eller när 3-åringen badar i badkaret. För att verkligen ge badrummet stil kan du sätta upp en krona i taket. Ta ut svängarna. Om du har en liten toalett som knappt har plats för något annat än toastol och handfat, kan du också ha kristallkrona i taket och en tavla med guldram och herrgårdsmotiv på väggen. Det passar särskilt bra om huset går i en annan stil. Badrum och toaletter är rum som du verkligen kan göra något extra utav med glimten i ögat.

Leave a Comment