Tipsen du behöver för att lyckas med inredningen

Om du vet vilka trender som råder för säsongen är du en bit på vägen, men det är inte alltid det räcker till för att du ändå ska lyckas med inredningen. Ibland krävs det lite fler knep och knåp än så, åtminstone om du vill se till så att ditt hem liknar något från ett inredningsmagasin. Du behöver se till så att dina möbler har rätt storlek, att färgerna passar ihop med varandra, men även att du väljer rätt typ av föremål. När man handlar inredning är det lätt hänt att man köper på sig för mycket, väljer saker i olika färgskalor eller placerar föremålen fel. Med våra knep kommer din inredning att se betydligt mer planerad ut och du får således också ett mer stilrent hem.

1. Skapa personlighet och visa vem du är

Ett personligt hem är ett hem att trivas i. Vågar därför vara personlig i din inredning och visa ordentligt vem du är.

2. Växter och grönska

Gröna växter och blommor får inte bara ditt hem att se mer mjukt och hemtrevligt ut. Det renar också luften. Se därför till att du inte glömmer vikten av växter i ditt hem när du inreder.

3. Rätt storlek på möblerna

För små möbler på en stor yta kan få ditt hem att likna ett dockskåp. För stora möbler i en liten bostad kan få den att kännas trång. Välj därför möbler med omsorg och inte minst i rätt storlek.

4. Färgsättning

Försök att hitta några färger som du kan låta löpa som en röd tråd genom hela ditt hem och inredning. Du kan t.ex. plocka upp några färger från mattan i vardagsrummet och använda dig av dessa.

Leave a Comment