Inred med glasflaskor

Nästan alla människor har någon gång varit fast med ett antal glasflaskor i hemmet. Det kan vara gamla vinflaskor som man inte har hunnit återvinna ännu, läskflaskor eller saftflaskor av äldre slag. Istället för att slänga dina glasflaskor så kan du använda dig av dessa för att skapa snygg inredning i ditt hem. Om du väljer glasflaskor i annorlunda färger och olika former så blir dekorationerna ännu snyggare.

Stilleben – Ett stilleben av olika typer av glasflaskor är både vackert och annorlunda. Satsa på flaskor i olika höjder, tjocklekar och i olika färger. Det finns många inspirationsbilder på nätet.

Vaser – Vad är bättre att använda gamla glasflaskor till än att skapa snygga vaser till dina blommor. Se till att du tvättar bort fula etiketter innan du använder flaskorna som en del av din inredning.

Ljusstakar – Sätter du ett ljus i en vinflaska kan det lätt se ut som något taget från en sjörövarfilm från 80-talet. Om du däremot spraymålar flaskan innan så blir det istället en modern och snygg ljusstake som aldrig går ur tid. Rekommenderat är att du väljer en lite mer metallisk färg, men även helvitt och helsvart kan göra jobbet.

Leave a Comment